BELEGGEN IN VASTGOED

BELEGGEN IN VASTGOED


Het N.V. PROMS RealEstate Fund is een nieuw vastgoed beleggingsfonds. Wij richten ons op verschillende soorten vastgoed en volgen continue de ontwikkelingen in de markt. Hierdoor kunnen wij de optimale vastgoedportefeuille samenstellen met goede rendementsverwachtingen. 

hand drawing creative business strategy with light bulb as concept
business documents on office table with smart phone and digital tablet
IMG-20200121-WA0038
model 1
RIng VIllage

WIST U DAT?


Vastgoed in Suriname is sinds jaar en dag booming! Eigendomspercelen zijn haast onbetaalbaar geworden en stijgen de prijzen explosief. 


Wij bieden onze beleggers een rentevaste vergoeding van 6% per jaar, zijnde beleggingsrendement. De uitbetaling is per kalenderjaar. TRANSITIE VASTGOED SURINAME


Op het gebied van vastgoed kocht met in Suriname liever een eigendomsperceel, dan een perceel met de titel huurkoop. Geheel onterecht is de vrees dat percelen met de titel huurkoop door de overheid kan worden geconfisqueerd. Dit is echter niet mogelijk, ook niet in Suriname mits u aan de voorwaarden van het bestemmingsplan houdt. Zo tracht de overheid te voorkomen dat betaalbare grondhuur percelen met de bestemming woningbouw gebruikt zullen worden voor andere doeleinden. 

TRANSITIE VASTGOED SURINAME


Ruimtelijke ordening brengt rust op de woningmarkt. In vele opzichten kunnen percelen met de titel grondhuur veel meer rendement boeken dan percelen met een eigendomstitel. Bijvoorbeeld de lagere aanschafkosten, waarbij u veel meer geld overhoud voor de bouw van uw droomwoning. 

Percelen met de titel grondhuur hebben een vaste bestemmingsplan woningbouw. Hierdoor bent u als eigenaar van een grondhuur perceel verzekerd, dat u geen fabrieken, carwash of andere vormen van exploitatie zult tegen komen. De buurt krijg daarmee zijn ware gezicht als woonbuurt met oog voor gezin, ruimte, rust en recreatie. 

PARKEER UW GELD VEILIG BIJ ONS


Met meer dan 30 jaar ervaring, zijn wij een vertrouwde hoeksteen waarop u kunt bouwen. 


Onze klanten worden altijd discreet ontvangen en behandeld. informeer naar onze prospectus.