VERKAVELING WONINGBOUW

Verkavelingsprojecten 


N.V. Proms brengt sinds 1988 woningbouw projecten tot ontwikkeling. Het management team beschikt over een brede kennis en ervaring op het gebied van vastgoedselectie, zodat wij onafhankelijk woningbouwprojecten tot ontwikkeling kunnen brengen. Bouwkavelprojecten boven de 100 percelen zijn voor ons geen uitzondering. Onderstaand een kort overzicht met betrekking tot onze lopende projecten. Niet gevonden wat u zoekt op onze website? bel of mail gerust uw wensen door en wij gaan voor u op zoek naar uw droomperceel of woning. 

PROJECT OKRODAM OMGEVING KWATTA


Ocean breeze en lekker uitwaaien dichtbij zee. Onze prestige project te Okrodam is binnen mum van tijd voor 80% uitverkocht. De gunstige ligging ( stad), markt, politie bureau, natuur en zee bepalen het succes van dit project. Alle projecten voldoen aan de wettelijke normen en gaan wij een stap verder door extra aandacht te besteden aan ontwatering, infrastructuur, en aansluiting van nutsvoorzieningen. Het bestemmingsplan is woningbouw. Prijzen vanaf € 8500,- per perceel. Interne financiering mogelijk. 

PROJECT REEBERG OMGEVING LELYDORP


Lelydorp staat bekend als een tussenstation om op te laden. Niet ver van onze luchthaven en toch dichtbij de stad met binnen handbereik shoppingmall, politiebureau, goede infrastructuur, rustige leefomgeving omringd door natuur en reactie, scholen en niet te vergeten lekkere eetgelegenheden. Het bestemmingsplan is woningbouw. Prijzen vanaf € 8000,- per perceel.  Interne financiering mogelijk. 

PROJECT RIJSDIJK OMGEVING BERNARD DORP 


In het distrikt Para nabij Bernharddorp ligt een oase aan rust, natuur en recreatie. Uw vakantie huis of vorstelijk wonen tegen een betaalbare prijs? Wonen in Rijsdijk maakt dit mogelijk. Vanuit Rijsdijk bent u binnen handomdraai op de luchthaven en heeft u toegang tot vele nabij gelegen recreatie oorden. Richting de stad bent u 30-45 minuten onderweg.